
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

در پی سخنان کمال الدین پیرمؤذن نماینده اردبیل در صحن مجلس، مبنی بر شکایت رئیس رسانه ملی از سه نماینده مجلس، ادارهکل روابطعمومی صداوسیما توضیحاتی را پیرامون این شکایت و دلایل آن ارائه کرد.به گزارش «مهر» در این اطلاعیه آمده است: «آقای پیرمؤذن مدعی شده است که جای شاکی و متشاکی عوض شده است و ما باید از رئیس صداوسیما برای توهین به اقوام شکایت کنیم، در حالی که ایشان از من، آقایان قاضیپور و شجاعی شکایت کرده است. در پاسخ باید گفت که اولاً، آقای پیرمؤذن تلاش دارند تا موضوع شکایت را شخصی جلوه دهند، در حالی که شکایت مذکور، شکایت رسانه ملی است و ثانیاً شکایت سازمان صداوسیما صرفاً از دو نماینده بوده که موضوع آن نیز هیچ ربطی به ادعاهای مطرح شده درخصوص برنامه «فیتیله» ندارد؛بلکه موضوع به جوسازیهای ایشان نسبت به عملکرد رسانه ملی در پوشش خبری و برنامهای بررسی «برجام» بوده است.» این اطلاعیه تأکید کرد: «شکایت صداوسیما از دو تن از نمایندگان مجلس بهخاطر اظهارات خلاف واقع و نسبتهای ناروا به رسانه ملی است.» در واکنش به این موضع «جام جم»، کمال الدین پیر مؤذن نماینده اردبیل از شکایت صدا و سیما علیه خود استقبال کرد و خواستار برگزاری «علنی» دادگاه شد. وی به «ایرنا» گفت: «شکایت صدا وسیما از بنده و یکی دیگر از نمایندگان به دلیل انتقادهای ما به نحوه پرداختن صداوسیما به موضوع «برجام» و نحوه پخش جلسات کمیسیون ویژه برجام مجلس است.پیرمؤذن خاطرنشان کرد: «صدا و سیما در هنگام بررسی «برجام» در کمیسیون ویژه و پخش جلسات آن خوب عمل نکرد و ما شاهد بودیم که در برخی از مواقع اظهارات نمایندگان دولت را پخش نکرده و در بسیاری از گفتوگوهای خبری از علیرضا زاکانی برای صحبت دعوت میکرد». سید رمضان شجاعی کیاسری عضو «شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما» نیز در حاشیه جلسه علنی روز گذشته مجلس گفت: «شکایت صدا و سیما جزو شکایتهایی است که باید در «گینس» ثبت شود».او ضمن ابراز بیاطلاعی از محتوای شکایت گفت: «من از این مسأله خبر ندارم مگر اینکه به دادگاه بروم و بدانم که محتوای این شکایت چیست؟» شجاعی کیاسری افزود: «روزنامه «ایران» مطلبی از من درباره دوگانگی صدا و سیما راجع به «برجام» مطرح کرده بود. آقا تأکید کردند که جامعه دو قطبی نشود. من هم مصاحبه کردم که صدا و سیما نباید زمینههای این دوگانهسازی را فراهم کند». این نماینده مجلس در پاسخ به سؤالی درباره اینکه اقدام صدا و سیما میتواند برای ممانعت از تشکیل هیأت بازرسی در شورای نظارت و سازمان صدا و سیما باشد گفت: «احتمال دارد که این هیأت بازرسی تشکیل شود، اما باید اول به تصویب برسد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

آیتالله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه با محکوم کردن حملات و جنایتهای تروریستی اخیر در یمن، بیروت و پاریس خواستار پاسخگویی کشورهای غربی بویژه امریکا و کشورهای حامی داعش در منطقه در قبال این جنایتها شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی قوه قضائیه، آیتالله آملی لاریجانی در جلسه روز گذشته مسئولان عالی قضایی گفت: گروه تروریستی داعش مرحله جدیدی از جنایتهای خود را آغاز کرده است و پس از فجایع لبنان و یمن اخیراً هم در پاریس عدهای از مردم را به خاک و خون کشیده که قطعاً چنین جنایتهایی محکوم است.
رئیس قوه قضائیه افزود: پرسش اصلی این است که داعش را چه کسانی خلق کردند و این گروهها در چه محیطهایی پرورش یافتند. در این باره کشورهای منطقه که حامی داعش هستند و امریکا و اروپاییها باید پاسخ دهند.
وی تأکید کرد: غربیها حدود دو سال است که به ادعای خودشان مشغول مقابله با داعش هستند اما حتی یک حمله جدی هم به آنها نداشتهاند و خودشان هم میدانند که مبارزه و مقابله واقعی با داعش از سوی مردم عراق و سوریه و حمایتهای مردمی و ارشادات کارشناسی ایران صورت میگیرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

وزیر کشور در واکنش به سخنان وزیر خارجه عراق اطمینان داد در مرزهای ایران هیچ موضوع «نگران کنندهای» وجود ندارد. ابراهیم جعفری وزیر خارجه عراق، روز یکشنبه در حاشیه نشست سوریه در وین گفته بود: «دستگاههای اطلاعاتی کشورش به اطلاعاتی دست یافتهاند که نشان میدهد فرانسه، امریکا و ایران در میان کشورهای هدف حمله تروریستها قرار دارند.» روز گذشته عبدالرضا رحمانی فضلی در نشست مطبوعاتی با رسانههای خارجی در پاسخ به سؤالی در این باره گفت: «هم خود تروریستها به صورت آشکارا ایران را تهدید کردهاند و هم با توجه به اسناد و مدارک و اعترافات تروریستهای دستگیر شده میفهمیم که ایران در برنامه تهدیدهای تروریستها قرار دارد.»
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه «ما برنامه جامعی برای تقویت و صیانت از جامعهمان داریم که از لب مرز تا عمق کشور را در برمیگیرد»، افزود: «براساس همین برنامه دستگاههای مختلف اعم از نظامی، انتظامی و امنیتی به صورت هماهنگ با یکدیگر عمل میکنند. شورای عالی امنیت ملی در داخل هماهنگ کننده این دستگاهها است. اگر احساس کنیم تحولات داخلی کشور همسایهمان عراق در داخل ایران مشکلاتی ایجاد میکند، کیلومتر 50 را -که خط قرمز عراق اعلام کردهایم- فعال میکنیم.» وی در عین حال گفت که «طبعاً این کار با همکاری عراق صورت میگیرد.» وزیر کشور در واکنش به حوادث تروریستی در لبنان و فرانسه گفت: «برای ما فرقی نمیکند که این حملات در سوریه، عراق، یا پاریس اتفاق بیفتد در هر صورت آن را محکوم میکنیم.» وی با بیان اینکه «متأسفانه مرزهای کشورهای همسایه جولانگاه تروریستها شدهاست»، تصریح کرد: با توجه به اهمیتی که به امنیت داخلی میدهیم، کاملاً مواظب هر فعل و انفعالاتی که در اطراف مرزهایمان اتفاق میافتد، هستیم و با توجه به تحولات کشورهای عراق، پاکستان و افغانستان که در شرق و غرب کشور ما وجود دارند، تسلط کاملی به امور مرزی داشتهایم و مشکلی در مورد امنیت مرزهایمان نداریم.
نگران مرزها نیستیم
وزیر کشور سپس در تشریح اقدامات ایران برای مهار تروریستها گفت: وابستگان تروریسم که از طریق ایران میخواستند به کشورهای دیگر تردد کنند، با برخورد سخت ما مواجه شدند و غالباً به کشورهایشان عودت داده شدند. برخی افراد تروریستی را که به عنوان گروههای تروریستی بازداشت کردهایم، ماهها در اختیارمان بودند و سپس به کشور خودشان پس داده شدند مگر آنکه قصد خرابکاری در ایران را داشتند. رحمانی فضلی با بیان اینکه «داعش را گروه تروریستی در منطقه میدانیم» گفت: ایران تنها کشوری بود که از اول جلوی داعش و گروههای شبیه آن، چه در عراق و سوریه و چه در لبنان ایستاد. وی با اشاره به نشست سهجانبه میان عراق، سوریه و ایران در رابطه با مقابله با تروریسم منطقه، گفت: هر سه کشور به توافق رسیدهاند که در سوریه نشست سهجانبهای داشته باشند، اما با توجه به شرایطی که در عراق ایجاد شد، این نشست به تعویق افتاد. ما آمادگی حضور در این نشست را داریم و آن را ضروری میدانیم.
آماده گفتوگو با عربستان هستیم
وزیر کشور همچنین با بیان اینکه قبل از فاجعه «منا» آمادگی گفتوگو با عربستان را داشتیم، خاطرنشان کرد: «ایران بر پایه توافقنامهها و تعهدنامهها آمادگی همکاری با کشورهای طرف قرارداد را دارد. حتی قبل از حج امسال ما اعلام کردهایم که با توجه به توافقنامه امنیتی که با عربستان داشتهایم، آماده گفتوگو با این کشور بر پایه شرایط جدید منطقه هستیم.»
رحمانی فضلی در بخش دیگری از این نشست، در پاسخ به سؤالی درباره انتخابات اسفندماه مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری «قانونی بودن»، «سالم بودن» و «باشکوه بودن» را سه ویژگی مد نظر دولت برای انتخابات پیش رو برشمرد و گفت: انتخابات در دورههای مختلف باب طمع را برای دشمنان ما ایجاد کرده است و آنها میخواهند از انتخابات به عنوان تنش اجتماعی- سیاسی استفاده کنند. ما با ردگیری که در فضای اطلاعاتی داریم میدانیم که میخواهند از این فضا استفاده کنند. وی همچنین در پاسخ به سؤالی درباره وجود برخی نگرانیها برای تأیید صلاحیتها از سوی شورای نگهبان در انتخابات سال جاری گفت که هیأتهای اجرایی در بررسی صلاحیتها براساس استعلام از مراجع چهارگانه صلاحیتها عمل خواهد کرد.
وزیر کشور در پاسخ به سؤالی درباره بازداشت صد هکر در ایران تصریح کرد: «حتماً بازداشت این تعداد از هکرها از طریق مجاری قانونی و با همکاری دستگاههای امنیتی و قضایی بوده است. یکی از جرایم مهم فضای سایبری حضور هکرها است، از نظر سایبری ایران در شرایط مطلوبی قرار دارد چه از لحاظ آموزشی و چه از لحاظ تکنولوژی و حق قانونی ما است که از تمام امکانات خودمان هم از نظر سلبی و هم ایجابی استفاده و از حیطه امنیت خود دفاع کنیم.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

دیروز همایش «استحکام ساخت درونی قدرت جمهوری اسلامی» در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، جایی که شخصیتهای مؤثر در ارکان رسمی قدرت، دیدگاههای خود را درباره ظرفیتها و چالشهای ساخت قدرت در کشور بیان کردند. رئیس مجلس شورای اسلامی، نگاهی جامع گرایانه داشت و همراه با برشمردن معضلات اجتماعی به عنوان یک عامل تهدیدآفرین، از نبود انسجام در شیوههای سیاست ورزی گفت و برخی رویهها را نیز نکوهش کرد. وزیر اقتصاد تحلیلی از ظرفیتها و چالشهای پسابرجام ارائه داد و سردار سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران نیز از مزیتها و توان نظامی نیروهای مسلح کشور گفت.
ضرورت ایجاد ساختارهای مردمسالاری
رئیس مجلس در سخنرانی خود، مردمسالاری را یک آورده مهم برای کشور و یکی از دلایل ارتقای جایگاه ایران در منطقه برشمرد و گفت: ما وقتی شکل مردمسالاری را میپذیریم باید ساختارهای آن را نیز ایجاد کنیم، در غیر این صورت عدهای از مرد سالاری استفاده میکنند. بنابراین تشکیلات بسیار مهم است، در حالی که بعضی این پز را میدهند که ما به تشکیلات کاری نداریم که این حرف، عوامفریبانه است.
به گزارش ایسنا، علی لاریجانی در بیان وجود ضرورت تشکیلات در دموکراسی، خاطرنشان کرد: اگر تشکیلات دموکراسی وجود نداشته باشد عدهای با حرفهایی رأی میآورند و بدون عملیاتی کردن آنها کنار میروند، اما اگر تشکیلات وجود داشته باشد، آن تشکیلات آبروی خود را با حرفهای پوپولیستی نمیبرد.
وی، حاکم شدن ادب سیاسی را یکی دیگر از پیامدهای وجود چنین تشکیلاتی خواند و تصریح کرد: اما اگر تشکیلات رشد پیدا نکند افراد نگاه موقت به جامعه و سیاست خواهند داشت، این درحالی است که در شرایط وجود تشکیلات و ساختارهای مناسب با مردمسالاری، نخبگان درباره سیاستهای کلی نظام جامعه را توجیه میکنند. رئیس مجلس با تأکید بر این نیازمندی کشور به انسجام، رهبری را یک عنصر انسجام بخش برای نظام برشمرد و اظهار کرد: درست است که رهبری عنصر انسجام بخش نظام است، اما ما همه جا نباید از این ابزار استفاده کنیم، بلکه باید عقول جامعه انسجام ایجاد کند. وی با اشاره به اینکه در مسائل هستهای رهبری باید خط دهند، خاطرنشان کرد: اما این حسن نیست که در همه جا از ظرفیت رهبری استفاده کنیم، ما باید سازوکار درونی خود را برای ایجاد انسجام سازماندهی کنیم.
گرایشهای سوسیالیستی
مانعی برای اقتصاد
لاریجانی گرایشهای سوسیالیستی را یکی از موانع رشد اقتصاد کشور عنوان و اظهار کرد: سیاستهای اصل 44 چگونه اجرا شد؟ آیا مقصود از اینکه اقتصاد مردمی شود این بود؟ قرار بود رقابت واقعی به وجود آید، ولی اینگونه نشد. ما فکر میکنیم اگر شرکتهای مهم به وجود آید سرمایهداری پدید میآید و ما را از مسیر خود جدا میکند. وی نبود شرکت توانمند را اشکال دیگر اقتصاد دانست و افزود: ما نقش مهمی در ایجاد مردمسالاری در عراق داشتیم، ولی سایر کشورها از شرایط اقتصادی عراق استفاده کردند. فضا هم اجازه کار جهادی در اقتصاد را نمیدهد که ما به تغییر رویکرد نیازمندیم. لاریجانی، بوروکراسی را از دیگر معضلات کشور دانست که هیچ دولتی زیر بار تعدیل آن نمیرود و خاطرنشان کرد: تعداد پرسنل دولتی 300 هزار نفر است و ما چند میلیون پرسنل داریم. از نظر رتبه تسهیل کسب و کار نیز رتبه 120 را داریم.
رئیس قوه مقننه با بیان اینکه مشکل دیگر ما در تعهدات دولت به بخش خصوصی است، اضافه کرد: یک وزیر به من گفت، به بخش خصوصی 300 هزار میلیارد تومان بدهی دارد. وقتی دولت پول نمیدهد بخش خصوصی هم انگیزه پیدا نمیکند. ما به مقررات ثابت دراز مدت در بخش اقتصادی نیازمندیم تا بخش خصوصی از ثبات شرایط اطمینان حاصل کند. همچنین باید دولت کوچک شود تا هزینهها کاهش یابد. استخدام 500 هزار نفر در دولت قبل کار اشتباه و خلاف قانون بود.
وی با بیان اینکه ما حدود 400 هزار میلیارد تومان طرح کلنگ زنی در کشور داریم که کار اشتباهی بود، خاطرنشان کرد: ما در بودجه سال قبل اجازه دادیم که دولت این طرحها را واگذار کند، ولی این کار انجام نشد. ما نمیتوانیم نقدینگی جامعه را به سمت تولید ببریم.
در جامعه نقدینگی وجود دارد و در همین طرح وام 25 میلیونی دیدیم که برنامه چند ماهه، چند روزه تمام شد؛ بنابراین نقدینگی در جامعه وجود دارد، ولی بستر آن فراهم نشده که این نقدینگی به سمت تولید برود.
تغییر سهم دین و مسائل عرفی
رئیس مجلس در بخش دیگری از سخنان خود، به مسائل اجتماعی و فرهنگی نیز اشاره کرد و با بیان اینکه سهم دین و مسائل عرفی ما تغییرات زیادی کرده و تلقی ما از دین یا اجتماعیات با 100 سال پیش متفاوت شده است، گفت: رهبر معظم انقلاب در سفر به خراسان شمالی نکته مهمی را درباره سبک زندگی مطرح کردند و باید به آنها توجه کنیم. ما اگر میخواهیم قدرت زندگی خود را مستحکم کنیم، باید اشکالات خود را در حوزه فرهنگی و اجتماعی مدنظر قرار داده و برای آن راهکار تعریف کنیم. رئیس مجلس با اشاره به تأثیر منفی رشد آسیبهای اجتماعی بر ساختار قدرت، تأکید کرد: این آمار برای جامعه ما علامت مثبتی نیست. آسیبهای اجتماعی هم خود را زود بروز نمیدهند، ولی مثل خوره در قدرت ملی تأثیر میگذارند. برای حل آسیبهای اجتماعی باید همسرنوشتی تقویت شود تا انسجام قدرت ملی ما افزایش یابد زیرا آسیبهای اجتماعی به هم سرنوشتی ضربه وارد میکند.
دو بیماری اقتصاد کشور از نگاه وزیر اقتصاد
وزیر امور اقتصادی و دارایی، از دیدگاه اقتصاد مقاومتی به تبیین استحکام ساخت درونی قدرت در جمهوری اسلامی پرداخت.
علی طیب نیا، اقتصاد مقاومتی را یک تغییر جهت اساسی در سیاستهای اقتصادی کشور توصیف و اظهار کرد: با پیگیری سیاستهای اقتصاد مقاومتی قرار است اقتصاد ایران که دارای رشدی اندک، پرنوسان و منبعمحور بوده است، به اقتصادی با رشد، باثبات و نیز آسیبناپذیر در برابر تکانههای خارجی شود و از برونزایی به سمت درونزایی و در عین حال بروننگری تغییر جهت یابد. این عضو دولت، مشارکت اندک مردم در فعالیتهای اقتصادی و اتکای این اقتصاد به نفت را دو بیماری سنتی اقتصاد ایران دانست که موجبات رشد اقتصادی پایین را برای کشور فراهم آورده است.
وی افزود: شرایط پساتحریم هم میتواند مطالبات مردم را توسعه دهد و هم منجر به اتخاذ سیاستهای غلطی چون افزایش واردات شود و تنها پیروی از اقتصاد مقاومتی میتواند در این فضا راهگشا باشد. وزیر اقتصاد با اشاره به تحریمهای ناعادلانه غرب علیه ایران اظهار کرد: پس از اینکه دشمن نتوانست از طریق تحمیل یک جنگ هشت ساله به کشور به اهداف خود برسد، شروع به شناسایی نقاط ضعف و آسیبهای کشورمان کرد و به این نتیجه رسید که کشور ما در تولید و مصرف داخلی کاملاً وابسته به درآمدهای نفتی و عمر تولید در ایران کمتر است و با شناخت همین نقاط ضعف شروع به تحمیل تحریمهای اقتصادی علیه ما کرد.
وی با اشاره به اینکه امروز در شرایطی قرار گرفتهایم که زبان تحریم و تهدید علیه کشور اندک اندک جای خود را به تعامل محترمانه به ایران داده است، افزود: زمینههای توافق هستهای که از طریق اقتصاد مقاومتی فراهم شد فضایی ایجاد کرد که تحریمها و تهدیدها جای خود را به تعامل محترمانه بدهد.
جانشین فرمانده کل سپاه:
24 ساعته در حال تولید قدرت جدید هستیم
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران نیز هم از حوزه نرمافزاری و هم از حوزه سختافزار نظامی به موضوع همایش پرداخت. سردار حسین سلامی با اشاره به اینکه ما 24 ساعته در حال تولید قدرت جدید هستیم، تصریح کرد: آنقدر آزمایشهای تسلیحاتی و سیستمهای دفاعیمان زیاد شده است که برای جلوگیری از نظامی شدن فضای افکار عمومی از انتشار و رسانهای کردن آنها خودداری میکنیم. وی با اشاره به اینکه ما امروز قدرت بازدارنده عظیمی را تولید کردهایم و پیشرفتهای موشکی و تسلیحاتی زیادی داشتهایم، اظهار کرد: منحنی قدرت ما رو به صعود است و توانستیم دشمن را از مرکز تحولات به یک بازیگر عادی و حتی گاهی حاشیه نشین بدل کنیم.
سردار سلامی، با بیان اینکه در نظام سلطه امنیت آن چیزی است که در غرب معنا میشود، افزود: در مقابل این منطق امام خمینی(ره) انقلابی کردند تا این رویه را که در سلطه جهانی حاکم بود، فرو بپاشانند و نظم کهن قدرتها را در هم بشکنند و در عین حال قدرت را تحت فرمان استقلال و آزادی قرار دهند.
این مقام نظامی با تأکید بر اینکه ما برای مقابله با ائتلاف جهانی قدرتمند نیازمند قدرت هستیم، ادامه داد: برای مقابله با این ائتلاف جهانی علیه ملتهای مسلمان نیازمند قدرت هستیم و با ضعف نمیتوان بر غرب و انسجام جهانی علیه ملتهای مسلمان غلبه کرد. جانشین فرمانده کل سپاه، اسلام را منبع اصلی قدرت کشور و عاشورا را نماد اصلی آن برشمرد و خاطرنشان کرد: مجموعه این مبانی به عنوان پایه اصلی هویت، شخصیت و انقلاب ماست و با استفاده از همین مبانی توانستهایم بسرعت، تمرکز استراتژیک دشمن را برخود، به یک فرضیه راهبردی بدیل کنیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

معاون عربی و آفریقای وزیر خارجه با اشاره به آنچه دخالت ایران در منطقه از سوی رسانههای غربی و مقامات این کشورها عنوان میکنند، گفت: «ما بدون تردید در همه کشورهای منطقه دارای نفوذ هستیم اما این نفوذ به معنای مداخله ما در کشورهای منطقه نیست.» به گزارش ایسنا، حسین امیرعبداللهیان روز گذشته در سخنانی درباره تحولات و مقاومت منطقه در دانشگاه صنعتی شریف درباره اینکه آتشبس به پیشنهاد ایران در بیانیه پایانی و جمعبندی مذاکرات وین درباره سوریه گنجانده شده است، تصریح کرد: «موضوع آتشبس با پیشنهاد روشن و صریح آقای ظریف در بیانیه پایانی گنجانده شد.» وی با بیان اینکه برخی کشورها و دیپلماتهای ارشد آنها در ارتباط با ما مطرح میکنند که ایران نفوذ خود را در منطقه نادیده بگیرد، افزود: «پس از 37 سال ایران با توجه به گفتمان و رفتار منطقیاش در منطقه نفوذ پیدا کرده است و ما آن را در راستای تأمین حداکثری منافع و امنیت ملی و نیز کمک به جهان اسلام به کار میبریم. حالا اگر برخی طرفها نفوذ ایران را به دخالت ترجمه میکنند، مشکل و کج فهمی آنهاست.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

وزیر امور خارجه فرانسه گفت که ایرانیها خواهان بقای اسد در قدرت هستند، چیزی که طرفهای دیگر با آن مخالفند. به گزارش ایسنا به نقل از شبکه اسکای نیوز، لوران فابیوس، وزیر امور خارجه فرانسه در حاشیه کنفرانس سران گروه 20 در ترکیه با بیان اینکه نشست وین درباره سوریه موجب پیشرفت در مسیر دستیابی به راهحل برای پایان دادن به بحران این کشور شده است، گفت: اختلاف بر سر بقای بشار اسد در قدرت هنوز ادامه دارد. فابیوس افزود: ما درباره مسأله سوریه در وین گفتوگو کردیم. جان کری، وزیر امور خارجه امریکا نماینده طرف امریکایی بود و سرگئی لاوروف همتای روسی او نیز نماینده روسیه بود. نمایندگانی از ایران و کشورهای دیگر نیز حضور داشتند. ما درخصوص راهحل بحران سوریه پیشرفتهایی کردیم اما این توافقات درباره همه امور نبود و خصوصاً درباره آینده اسد توافق نشد. وی گفت: ایرانیها میگویند اسد حتماً باید باقی بماند اما دیگران میگویند که ضرورت دارد انتقال مسالمتجویانه قدرت با حضور شماری از مخالفان و رژیم فعلی صورت گیرد و به دوره ریاست جمهوری دیگری برای اسد نیازی نیست.
پوتین: مسکو به حمایت، عربستان و ایران در جنگ با تروریسم نیاز دارد
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه که در نشست جی 20 در آنتالیای ترکیه به سر میبرد، گفت که گروههای تروریستی از سوی 40 کشور جهان از جمله کشورهای عضو گروه 20 حمایت مالی میشوند. پوتین که در حاشیه نشست جی 20 با خبرنگاران صحبت میکرد، همچنین اضافه کرد که مسکو به حمایت امریکا، عربستان و ایران در جنگ با تروریسم نیاز دارد. وی گفت: «اکنون زمان آن نیست که بگوییم چه کسی در جنگ بیشتر مؤثر است بلکه نیاز است تلاشهایمان را یکپارچه کنیم.»
اوباما: اعزام نیروی زمینی از امریکا برای مقابله با داعش اشتباه خواهد بود
همچنین رئیس جمهوری امریکا طی یک نشست خبری در آنتالیا در نشست گروه جی 20 گفت: «دولت سوریه و مخالفان زیر نظر سازمان ملل مذاکره خواهند کرد.» اوباما افزود: «راهبرد ما در سوریه مبتنی بر حملات شدید به داعش و حمایت از مخالفان میانهرو در سوریه است.» وی خاطر نشان کرد: «اعزام نیروهای زمینی از امریکا برای مقابله با داعش اشتباه خواهد بود. اعزام 50 هزار نظامی به سوریه مشکل را حل نخواهد کرد.» گروه 20 متشکل از امریکا، اتحادیه اروپا، فرانسه، انگلیس، آلمان، ایتالیا، چین، ژاپن، روسیه، عربستان سعودی، اندونزی، استرالیا، ترکیه، برزیل، آرژانتین، کانادا، هند، کره جنوبی، آفریقای جنوبی و مکزیک است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نخستین جلسه محاکمه سعید مرتضوی برگزار شد
اولین جلسه رسیدگی به پرونده مدیرعامل سابق سازمان تأمین اجتماعی با شکایت پالیزدار و تعدادی از کارگران یک شرکت تولیدی در شعبه 1057 ویژه رسیدگی به جرایم کارکنان دولت به ریاست قاضی حیدری به صورت غیرعلنی برگزار شد. در ابتدای جلسه عباس پالیزدار شکایت خود را مبنی بر افترا، نشر اکاذیب و اعتراض به بازرسی از منزل خود مطرح کرد و سپس مصطفی ترک همدانی، وکیل تعدادی از کارگران یک شرکت تولیدی به بیان شکایت خود پرداخت. به گزارش «ایرنا»، به دلیل ضیق وقت موضوع شکایت وکیل سازمان تأمین اجتماعی، یک شاکی خصوصی دیگر به نام ترابی و همچنین گزارش تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی، به جلسه روز 16 آذرماه موکول شد. همزمان «ایسنا» اعلام کرد که مرتضوی پس از پایان جلسه دادگاه با بیان اینکه «پس از تفهیم اتهام بنده از خود دفاع کردم»، بخشی از دفاعیاتش را مطرح کرد که در این زمان ترک همدانی با اعتراض خطاب به وی گفت: «شما مسائل محرمانه دادگاه را قرار نیست منتشر کنید.» مرتضوی هم با خنده پاسخ داد که «شما هم شکایت کنید!» و ادامه داد: «دفاعیاتم را در دادگاه به رئیس دادگاه گفتم و فضای آن موقع را مطرح کردم و همچنین این موضوع که گروه پالیزدار با ایجاد جنگ روانی و تبلیغاتی خوراک تبلیغاتی برای رسانههای بیگانه بودند را در دادگاه گفتم.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

وکیل علی مطهری از تلاش متهمان حادثه شیراز برای جلب رضایت موکلش خبر داد. مصطفی ترکهمدانی در گفتوگو با «ایلنا»، با اشاره به پرونده حادثه شیراز و حمله به علی مطهری گفت: «منتظر صدور حکم پرونده هستیم، البته متهمان پرونده در این مدت تلاش زیادی دارند تا رضایت آقای مطهری را جلب کنند.» وی افزود: «متهمان بارها درخواست اعلام رضایت از سوی موکلم را مطرح کردند. آقای مطهری هم اعلام کرد تنها در صورت مشخص شدن و شناسایی دستوردهندگان این حمله حاضر است به متهمان پرونده یا همان حملهکنندگان کمک کند.» ترکهمدانی خاطرنشان کرد: «موکلم تمایل به اعلام رضایت دارد اما باید شرایطی که عنوان کرده نیز فراهم شود.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

معاون رئیس جمهوری گفت: «صدا و سیما باید بتواند از خط و مشی خود به عنوان رسانه ملی صیانت کند.» به گزارش «ایرنا»، معصومه ابتکار دیروز و در سفر به شیراز، انعکاس برنامههای دولت در صدا و سیما را حق مدیران ملی دانست و افزود: «ما وظیفه داریم به عنوان یک مدیر ملی استفاده متناسبی از رسانه ملی برای ترویج فرهنگ محیط زیست، تشویق و ترویج برنامههای زیست محیطی دولت و پاسخگویی به مردم داشته باشیم.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

به دنبال ادعای بنگاه سخن پراکنی «دبکافایل» به نقل از منابع سوریهای تکفیری مبنی بر اینکه کاروان حامل قاسم سلیمانی در شرق استان «حلب» مورد اصابت موشک تاو قرار گرفته و در این حادثه سرلشکر سلیمانی و سه نفر از فرماندهان ایرانی دیگر کشته (شهید) شدند؛ یک «منبع آگاه» در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتوگو با «میزان»، ضمن تکذیب این خبر افزود: «بنگاههای سخن پراکنی رژیم صهیونیستی هر از چندگاهی آرزوهای خود را در قالب خبر در رسانههایشان منتشر میکنند و این ادعا، ادعاهای جدیدی نیست. پیشتر هم رسانههای عربی- عبری بارها مدعی شده بودند که توانستند قاسم سلیمانی را به شهادت برسانند.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
-
شکایت صدا و سیما از دو نماینده مجلس
-
آیتالله آملیلاریجانی: جنایتهای تروریستی اخیر قطعاً محکوم است
-
وزیر کشور: برخی تروریستها را به کشورشان پس دادهایم
-
اگر ساختار مردمسالاری ایجاد نشود، عده ای با حرف های عوامانه قدرت می گیرند
-
نفوذ معنوی ایران در منطقه به معنای مداخله نیست
-
فابیوس: ایران خواستار بقای اسد در قدرت است
-
دیگه چه خبر
-
تلاش متهمان برای جلب رضایت مطهری
-
ابتکار: صدا و سیما در جایگاه رسانه ملی ظاهر شود
-
تکذیب خبرسازی اسرائیل درباره شهادت سردار سلیمانی
